Sporttops

sporttops dames kwaliteit service

Dames sporttop

Bent u opzoek naar dames sporttop? Dan bent u bij DIMOR aan het juiste adres. DIMOR biedt u een zeer breed assortiment dames shirts van verschillende merken. Ook qua soort dames shirts zijn er verschillende mogelijkheden zoals strakke en losse shirts, maar ook polo’s, tanktops en sport bh’s. Voor iedere sport heeft DIMOR passende dames shirts. DIMOR heeft sporttops voor dames met een goede kwaliteit en de beste service.

Top kwaliteit & de beste service

De dames sporttops van DIMOR zijn ideaal om mee te sporten. De dames shirts zijn zo gemaakt, dat ze extreem lang meegaan. U kunt er alle kanten mee op, het hele jaar door. Veel van de dames shirts op DIMOR zijn erg basic, waardoor ze niet alleen gedragen hoeven te worden tijdens het sporten maar ook tijdens andere activiteiten. Zorg voor een serie basisstukken in uw garderobe en vul ze aan met dames shirts en tops die passen bij uw perrsoonlijke stijl. Op die manier kunt u eindeloos veel looks creëren met bijvoorbeeld een sportlegging

De beste materialen

Dames sporttops van DIMOR zijn altijd voordelig en verkrijgbaar in verschillende materialen. Populaire stoffen die veel gebruikt worden in de dames shirts zijn polyester en katoen, vaak in combinatie. De reden dat 100% polyester niet wordt gebruikt is dat polyester zelf geen vocht doorlaat. Hierdoor kan het erg zweterig aanvoelen. Daarom wordt het gecombineerd met katoen, omdat deze stof juist heel goed stof doorlaat. De combinatie zorgt ervoor dat u lekker kunt sporten in deze dames shirts zonder dat alles plakt.

Contact

Heeft u toch nog vragen over onze sportkleding dames? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij staan elke weekdag tussen 9 uur ’s morgens en 17 uur ’s avonds voor u klaar. U kan onze klantenservice zowel telefonisch (076-8867377) als via mail (info@webelephant.nl) bereiken.  Hier kunt u terecht met al uw vragen. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen. Neem gerust een kijkje op onze webshop, want DIMOR heeft sporttops voor dames met goede kwaliteit en de beste service.